Älä unohda hiusten- ja hiuspohjan hoidon tärkeyttä.

//Älä unohda hiusten- ja hiuspohjan hoidon tärkeyttä.
  • Hoida hiuksiasi oikein

Älä unohda hiusten- ja hiuspohjan hoidon tärkeyttä.

Talvi on tulossa kovaa vauhtia ja pipokausi alkaa. Talvi kuivattaa meidän hiuspohjaa ja hiuksia. Hoida siis hiuksiasi oikein. Tässä parhaat niksit….

Me kuorimme kasvojamme, rasvaamme käsiämme ja käytämme kasvoillamme eri naamioita.

Mutta tiesitkö että hiuspohja on samaa ihoa kun kaikki muukin. Hiuspohjamme on kuin savupiippu, se varastoi paljon lämpöä pipon alle, erittää talia ja kuona aineita.

Kuinka usein sinä kuorit hiuspohjasi, teet tehohoitoja ja pesetkö oikealla tuotteella?

Hiuspohjan kuorinta:

Kuorinta olisi hyvä suorittaa vähintään kerran kuussa. Hiuspohjaan kertyy kuukaudessa paljon kuona aineita, ilmansaasteita, kristalloitunutta talia, tuoteekertymiä ja kuollutta ihosolukkoa. Tämä voi aiheuttaa hiuskraatereiden tukkeutumista ja hiusten lähtöä. Pahimmassa tapauksessa hiuskraateri voi tukkeutua niin pahasti, että hius ei pääse tunkeutumaan siitä läpi.

Tehohoito

Suositellaan kerran kuukaudessa. Jos on hyvät tehohoitotuotteet, en suosittele käyttöä kun kerran kuukaudessa. Liiallisella käytöllä hius lätistyy ja talin eritys lisääntyy.

Suosittelen että otat kerran kuussa aikaa itsellesi, kuorit hiuspohjan, pese hiukset sinun hius- ja hiuspohjatyypin mukaan valitulla shampoolla ja laita tehohoito.

Tehohoidon tehostaminen. Levitä tehohoitoa hiuksiisi runsaasti ja hiero hyvin, aseta pyyhe päähäsi ja mene saunaan n. 10-15 min, huuhtele hiukset huolella.

Vaihtoehto kaksi: Levitä tehohoitoa runsaasti hiuksiisi, hiero, aseta pyyhe ja pidä hoitoainetta 10-30 min ja huuhtele huolella (näin hiuspohjan lämpö tehostaa hoidon vaikutusta).

Hyödyt: Tehohoito ravitsee ja kosteuttaa hiuspohjaa, sekä palauttaa hiuksiin kimmoisuutta ja kiiltoa.

Shampoon ja hoitoaineen valinta

Shamppoita ja hoitoaineita löytyy moneen lähtöön. Nykyään lähes kaikista kampaamotuotteista löytyy värisuoja.

Shamppoo ja hoitoaine voidaan määritellä hiuspohjan mukaan: kuiva, hilseilyä, rasvoittumista, hiuspohjan sairaudet, kutina yms. Tuotteet voidaan valita myös hiustyypin mukaan: vahvat ja sileät hiukset, hentoinen hius, luonnontaipuisa hius, karkea hius, yms.

Shampoo ja hoitoaine on tärkeä valita oikein, siksi sinua palvelee ammattilaiset.

Öljyt ja seerumit

Lisäravintoa hiuksille. Sopii täydellisesti pitkille, vaurioituneille ja pörröisille hiuksille. Öljy siloittaa hiuksia, tehden niistä kiiltävemmät ja elinvoimaisemmat, sekä vähentää latvojen haaroittumista.

Käyttö: Levitä pyyhekuiviin latvoihin ja pituuksiin. Voi käyttää myös kuivaan hiukseen, siloittaa esim pörröisiä hiuksia.

Erikoishoitopalvelut keskusta kampaamosta (puutarhakatu 12)

Hiuspohjan kuvaus: Tämän palvelun avulla voimme tutkia hiuspohja tyyppisi ja mahdolliset hiuspohja ongelmat. Löydämme myös sinun hiuspohjalle ja hiukselle sopivat tuotteet. Hinta 20€

Hiuspohjan kuvaus ja hoito: Sama kuin edellä  mainitussa, mutta teemme lisäksi sinulle kokonaisvaltaisen hoidon hiustyyppisi mukaan, joka sisältää kuorinnan, pesun ja tehohoidon (tarvittaessa myös öljy/seerumi). Hinta 32€

Argan Care Treatment: Soveltuu kuiville, luonnontaipuisille, vaurioituneille ja pörröisille hiuksille. Sisältää hiusten pesun, tehohoidon ja öljy/seerumi. Hinta 35€

Argan Care Premium Treatment: Soveltuu kuiville, luonnontaipuisille, vaurioituneille ja pörröisille hiuksille. Sisältää hiuspohjan kuorinnan, pesun, tehohoidon ja öljy/seerumi. Hinta 40€

Simplex hoito: Kuiville, vaurioituneille ja pörröisille hiuksille. Vastaa Olaplex hoitoa. Sisältää hiusten pesun, simplex veden ja öljy/seerumi. Hinta 45€

Pidä huolta itsestäsi <3 -Katja-