Kauneuspalvelut

Kauneuspalvelut2020-01-03T13:47:54+02:00

Jalkahoitaja ja Kosmetologi

Jennin Kauneusnurkka toimii samoissa tiloissa. Jenni on koulutettu jalkahoitaja ja sky-kosmetologi joka tarjoaa meillä jalkahoidot sekä kosmetologin palvelut ammattitaidolla. Alhaalta näet laajan valikoiman ja hinnaston hoidoista. Jos olet epävarma hoidon valinnasta Soita 03-2230065 tai laita sähköpostia osoitteeseen jenni.luoma@hotmail.fi

-Tervetuloa nauttimaan elämän pienistä nautinnollisista hetkistä-

Ripset ja kynnet 

Katja tekee meillä laadukkaita geelilakkauksia ja rakennekynsiä.

Geelilakka on omalle kynnelle levitettävä lakka, joka kovetetaan UV-uunissa. Geelilakka ei ole yhtä vahva kun rakennegeeli, eikä sillä saa lisäpituutta omiin kynsiin. Geelilakka on kuitenkin hyvin hellävarainen ja suojaa omaa kynttä katkeamiselta. Geelilakkaus pysyy hyvänä noin 3-4 viikkoa.

Rakennegeeli (rakennekynnet) on UV-aktiivinen geeli joka kovettuu kynnen pintaan. Rakenne on hyvin vahva ja kestää kovaakin kulutusta. Näin saadaan myös tehtyä lisää pituutta omaan kynteen. Rakennekynnet huolletaan/poistetaan ainoastaan viilaamalla tai rakennekynsiin tarkoitetulla kynsiporalla. Rakennekynnet pysyvät hyvinä noin 4-6 viikkoa.

Nyt on sinun vuorosi loistaa! <3

Palvelumme sisältävät 24% arvolisäveron ja varattu aika on peruutettava 24 h ennen ajankohtaa, jos aikaa ei peruuteta meillä on oikeus periä 50% varatun palvelun hinnasta.

Basic Kasvohoidot

Kasvohoidossa valitaan eri ihotyypeille soveltuvat hoitavat tuotteet Aqua-kuivalle iholle, Dolce- herkälle iholle, Vita- ikääntyvälle iholle, Pura-epäpuhtaalle/akne iholle. Tuotteina käytän Italialaista Biolinen Jató tuotesarjaa joka pohjautuu luonnon antimiin,  niihin on laboratoriossa lisätty tehoaineita, joita luonto ei meille tarjoa mutta mitä ihomme tarvitsee.

Klassinen kasvohoito 60min -65,00€-
*Tuplapuhdistus, kuorinta, kulmien muotoilu, tehoampulli, kasvohieronta, naamio, kevyt niska ja hartijahieronta, loppuvoide.

HUOM! Ei sisällä mekaanista puhdistusta.

Puhdistava kasvohoito 90min. – 72,00€-
*Tuplapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus(max20min.), kulmien muotoilu, tehoampulli, naamio, kevyt niska- ja hieronta, loppuvoide.

Nuoren ihon hoito 75min. – 65,00€-
Kasvohoito on alle 18-vuotiaille.

*Tuplapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus(max.20min.), seerumi, naamio, loppuvoide.

Kaikkiin kasvohoitoihin varattavissa lisäpalveluna:

-Kulmien ja ripsien värjäys -20,00€-

-Ripsien tai kulmien värjäys -14,00€-

-Ripsien kestotaivutus värjäyksellä -32,00€-

-Kevyt päivämeikki hoidon jälkeen 10min. -5,00€-

-Huuli tai  leukakarvojen sokerointi -10,00€-

Jos olet epävarma hoidon valinnasta Soita 03-2230065 tai laita sähköpostia osoitteeseen jenni.luoma@hotmail.fi

Deluxe kasvohoidot

Kasvohoidot tehdään laitteilla jotka valitaan ihon tarpeen mukaan. 4 kerran sarjahoidosta -15%.

Kasvohoidossa valitaan eri ihotyypeille soveltuvat hoitavat tuotteet Aqua-kuivalle iholle, Dolce- herkälle iholle, Vita- ikääntyvälle iholle, Pura-epäpuhtaalle/akne iholle. Tuotteina käytän Italialaista Biolinen Jató tuotesarjaa joka pohjautuu luonnon antimiin,  niihin on laboratoriossa lisätty tehoaineita, joita luonto ei meille tarjoa mutta mitä ihomme tarvitsee. 

Timanttikuorinta 90min. -76,00€-  *Tuplapuhdistus, kuorinta laitteella, höyrytys, mekaaninen puhdistus (max.20min.), kulmien muotoilu, seerumi, naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Hoito sopii paksuhkolle iholle jossa paljon epäpuhtautta.

Ultraäänipuhdistus 90min. -76,00€-  *Tuplapuhdistus, kuorinta laitteella, mekaaninen puhdistus (max.20min.), kulmien muotoilu, seerumin imeytys laitteella, naamio, kevyt niska- ja  hartijahieronta, loppuvoide.

Hoito sopii iholle jossa epäpuhtauksia, tarvitsee kirkastusta ja kosteutusta.

Täydellinen kasvohoito 105min. -89,00€  *Tuplapuhdistus, kuorinta laitteella (UÄ/timantti), höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, seerumi, kiinteyttävä laitehoito (RF), naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Hoito sopii iholle joka tarvitsee puhdistusta ja kiinteytystä/kohotusta.

Kosteuttava/kohottava kasvohoito 90min. -76,00€ *Tuplapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, seerumi, laitehoito ultrasoundilla, naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Hoito sopii iholle joka tarvitsee kosteutusta ja kimmoisuutta iholle. 

Kiinteyttävä kasvohoito 90min. -76,00€- *Tuplapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, seerumi, laitehoito RadioFrekvenssillä, naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Hoito sopii +25vuotiaalle iholle joka tarvitsee kiinteytystä.

Jos olet epävarma hoidon valinnasta Soita 03-2230065 tai laita sähköpostia osoitteeseen jenni.luoma@hotmail.fi

Medikaaliset happohoidot

MCCM kuorinnat:
– Stimuloi uudistumista ja solukasvua saaden aikaan terveemmän ja hohtavan ihon
-Hoitaa akneihoa, rasvaista ja epäpuhdasta ihoa, ruusufinniä, pigmenttihäiriöitä,  mustapäitä, juontieta ja ryppyjä
– Vähentää tulehdustiloja, kirkastaa ja uusii ihoa.
– Lisää kollageenin tuotantoa, pintaverenkiertoa ja sarveiskerroksen kiinteyttä
– Mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin

Haluttujen tuloksien saamiseksi kemiallista happokuorintaa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona, 21 päivän välein. Kemiallisen happohoitosarjan jälkeen, voit ylläpitää tuloksia 2-3 kk:n jälkeen viimeisimmästä kemiallisesta happokuorinnasta.

Pinnallinet happohoito -90€-

-Maitohappo 10%, Allantoiini 1% ja Arginiini 20%. Kuiva iho, joka tarvitsee ravitsevuutta ja uudistusta

Tuhkimohoito -90€-

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, esikäsittely, pinnallinen happohoito, steriiliampulli, korjaava naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide. Täydellinen hoito viikkoa ennen tärkeää juhlapäivää.

Kuningatarhoito -130€-

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, esikäsittely, pinnallinen happohoito, steriili ampulli, korjaava naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, kiinteyttävä Rf-laitehoito, loppuvoide. Täydellinen hoito viikkoa ennen tärkeää juhlapäivää.

Keskisyvä happohoito -100€- Sarjahoidoista -10%

– Atselaiinihappo. Lievä akne, suunympärysihottuma, pigmenttihäiriöt, ruusufinni.

Syvä happohoito -110€- Sarjahoidoista -10%

– Mantelihappohappo. Rasvainen iho, akneiho, aknearvet, valovanhentunut iho, rypyt, maksaläiskät.

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, esikäsittely, happokuorinta, steriiliampulli, korjaava naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Happohoitojen vaikutukset:

Hoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja tuotteiden tehokkuus voimistuu. Kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu. Talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee, kollageenin muodostus nopeutuu jolloin kimmoisuus paranee ja juonteet tasoittuu. Pigmenttihäiriöt vaalenevat (paitsi hormonaaliset).

Happohoitoa ei voi tehdä jos sinulla on jokin seuraavista: Rikkinäinen iho, herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2päivää ennen hoitoa), Roaccutan- kuuri (6kk varoaika), raskauden aikana. 

Happohoidon jälkeinen parantuinen (Ei koske tuhkimohoitoa eikä kuningatarhoitoa): Kemiallisen happokuorinnan jälkeisenä päivänä iho voi olla turvonnut ja punoittava. Toisena hapotuksen jälkeisenä päivänä ihosta voi tulla rusehtava ja kuolleen ihosolukon kuoriutuinen alkaa tavallisesti suun- ja nenänympärysiholta, kestäen 2-3päivää. Ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen on tärkeää kuorinnan jälkeen. Kotihoitotuotteeksi suositellaan ampullikuuria ja tehokosteuttaa naamiota.

Happohoidon jälkeen ei saa: Ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa 4vko, suositellaan käytettävän 50 aurinkosuojakerrointa. Käyttää muita kuin suositeltuja ihonhoitotuotteita. Saunoa, uida, harrastaa hikiliikuntaa, poistaa ihokarvoja hapotetulta alueelta 48tuntiin happohoidosta.

Jalkahoidot

-Perus jalkahoito 60min. -55€- 

*Kylvetys, ihon hoito (kovettumat, känsät, kuivuus), kynsien hoito (kynnen ohennus jos tarpeen, lyhennys, viilaus, kynsinauhat), lakkaus, loppuvoide.

-Relax jalkahoito 60min. -50,00€- 

*Kylvetys magnesiumrakeilla, kuorinta, lakkaus, naamio, hieronta hierontakynttilällä 30min.

-Spa jalkahoito 90min. -65,00€-

*Kylvetys, kuorinta, ihon hoito (kovettumat, känsät, kuivuus), kynsien hoito (kynnen ohennus jos tarpeen, lyhennys, viilaus, kynsinauhat), lakkaus, naamio, hieronta 15min., loppuvoide.

-Kynsien hoito 30min. -35,00€-

*Kylvetys, kynnen ohennus jos tarpeen, lyhennys, viilaus, kynsinauhat, lakkaus, kynsinauhaöljy.

-Ortoosin valmistus -15,00-45,00€-

*Ortoosi on massasta valmistettu henkilökohtainen tuki varpaiden virheasentojen korjauksessa. Hinta määräytyy massan määrän ja kulutetun ajan mukaan.

-Jalkahieronta 45min. 40,00€

-Varpaankynsien kestolakkaus -40,00€-

*Kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kestolakkaus, kynsinauhaöljy.

-Lisäkoristeet alk. 5€

Lisäpalvelut jalkahoidon yhteydessä

Kulmien värjäys ja muotoilu -14,00-

Vartalohoidot

MUD PUDDLE – 100% luonnollinen unkarilainen terveysmuta, jolla on useita terveysvaikutuksia ja se on erinomainen anti-aging tuote. Naamio imee tehokkaasti ihon epäpuhtauksia, pehmentää ihoa ja hillitsee tulehdusta. Se poistaa kuolleita ihosoluja, parantaa ja tasoittaa ihon väriä. Mud Puddle mutanaamiota käytetään sokeroinnin jälkeen ihon punoituksen ja histamiinireaktion ehkäisemiseen ja vähentämiseen, auringonpolttamaan ihoon viilentävänä hoitona ja akneiholle. Mudan tulehdusta hillitsevä vaikutus viilentää ihoa. Mud Puddle soveltuu erinomaisesti sisäänkasvaneiden karvojen, psoriasiksen ja ihottumien hoitoon ja selluliittihoitoihin. Naamio on jauhemainen, hyvin säilyvä, helppo sekoittaa veteen ja levittää iholle.

Mutanaamio 

-Selkä 25,00€

-Reidet ja pakarat 25,00€

-Reidet tai pakarat 20,00€

-Käsivarret 20,00€

-Kuivaharjaus/kuorinta + kiinteyttävä mutanaamio koko vartalolle 80,00€

-Selkähoito -59,00€- *Tuplapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoide

Hieronnat

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa ja muokkaavaa hierontaa. Klassinen hieronta rentouttaa ja poistaa stressiä. Halutessasi käytän myös lihasjumeja avaavia liikkeitä.

Klassinen hieronta 30min -30,00-

Klassinen hieronta 60min. -50,00-

Klassinen hieronta 90min. -65,00-

Lisäpalvelut:

-Kuivaharjaus -10,00€-

Kuivaharjauksella poistetaan kuiva iho solukko jonka jälkeen hierotaan manteliöljyllä tai tavallisella hierontaöljyllä mihin voidaan lisätä aromaattisia tippoja: appelsiini, laventeli.

Käsihoidot

Minimanikyyri -25,00€-

-Käsien desinfiointi, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus (ei lyhennys), kynsinauhaäljy ja voide.

Manikyyri -30,00€-

-Käsien desinfiointi, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus, loppuvoide.

Täydellinen käsihoito -50,00€-

-Käsien desinfiointi, kynsien leikkaus ja viilaus, kuorinta, kynsinauhojen hoito, naamio, hieronta, lakkaus ja loppuvoide. 

Sokeroinnit 

Huulet, kulmat, leuka 1alue 10e/ 2aluetta 15€/ 3aluetta 20€

Kainalot 20,00€

Käsirvarret 33,00€

Sääret tai reidet 35,00€

Selkä 45,00€

Bikinirajat 30,00€

Brasilialainen (1.käynti, naiset) 65,00€

Brasilialainen ylläpito 50,00€ ( käynti 4-5 viikon sisällä)

Brasilialainen ylläpito  40,00€ (käynti 3 viikon päästä)

Sokerointipaketti: Brassi, sääret, kainalot 95,00€

Sokerointipaketti: Bikini, sääret, kainalot 80,00€

Sokerointipaketti: Sääret, reidet, pakarat 90,00€

Meikkaukset

Juhlameikki -65,00€-

-Juhlameikkiin kuuluu hyvä meikin pohjustus, meikkivoide, peitevärit, poskipuna, puuteri, max. neljä luomiväriä, silmien rajaus, ripsiväri, ripsitupsut, huulipuna tai huulikiilto, meikin kiinnityssuihke.

Ripset ja Kulmat

Ripsien Kestotaivutus sis.väri -62,00€-

Kulmien ja Ripsien värjäys -29,00€-

Kulmien tai ripsien värjäys -17,00€-

Kulmien muotoilu -10e-

Kulmien laminointi -62,00€-

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi sis. väri -85,00€-

-Kulmien Laminointi on uusi menetelmä saada vallattomat kulmakarvat muotoiltua haluttuun asentoon. Jos kulmakarvat kasvavat sekaisin ylös ja alas saa laminoinnilla karvat ojentumaan ja samalla kulmiin saadaan tuotua voluumia eli paksuutta. Kestävyys tällä menetelmällä on 4-8viikkoa joillain vielä enemmänkin, riippuen karvan vaihtuvuudesta. Kestoväri pysyy karvoissa n.2viikkoa ja väriä voi ylläpitää kotiin myytävillä kestoväreillä jos ei halua liikkeeseen tulla väriä vahvistamaan.

-Ripsien kestotaivutus helpottaa arkeasi ja saa näyttävyyttä ripsiin jotka kasvavat alaspäin. Menetelmässä kestotaivutetaan ripset ja pysyvyys tällä menetelmällä on 4-8viikkoa joillain jopa 12viikkoa riippuen ripsien vaihtuvuudesta. Ripset myös kestovärjätään ja väri pysyy ripsissä n.2viikkoa.

Geelilakkaukset

Yhdellä värillä 45,00€

Ranskalainen 48,00€

Extra koristelu +7,00€

Varpaankynnet 40,00€

Huolto

Geelilakanpoisto 25,00€

Geelilakan huolto 48,00€

Rakennekynnet 

Uudet yhdellä värillä 90,00€

Uudet ranskalainen 95,00€

Extrakoristelu +7,00€

Oman kynnen geelaus 65,00€

Huolto

Yhdellä värillä 64,00€

Ranskalainen 69,00€

Yhden kynnen korjaus 10,00€

Ota yhteyttä

AUKIOLO & YHTEYSTIEDOT

Avoinna asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Ota yhteyttä meihin! (jos emme heti vastaa, soitamme sinulle takaisin).
 Ajanvaraus: (03) 223 0065
Näsilinnakatu 15, 33210 Tampere
Sähköposti: katja@hslg.fi
Vastaamme sähköpostiisi mahdollisimman pian 🙂