KEVIN.MURPHY nyt myös meiltä.

//KEVIN.MURPHY nyt myös meiltä.

KEVIN.MURPHY nyt myös meiltä.

KEVIN.MURPHY: Söpö ja laadukas tuotesarja nyt myös meiltä!!

 

Olet varmaan lukenut jo lukuisista naistenlehdistä KEVIN.MURPHYN ihanasta tuoteperheestä <3

KEVIN.MURPHY tuoteperhettä, myydään jo 50 eri maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina hiustuotteina, jotka aina lunastavat lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaiden käytössä. Tuotetta löydät vain parturi-kampaamo liikkeistä.

KEVIN.MURPHY- tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissa käytetyt  vitamiinit ja aminohapot mm. korjaavat hiuksen pintakerrosta, paksuntavat hiusta ja vähentää kaksihaaraisten hiusten syntymistä.

Me KEVIN.MURPHY:llä välitämme ympäristöstämme ja tiedostamme esimerkiksi ilmastonmuutoksen uhkan ja vakavuuden.Teemme kaikkemme auttaaksemme ympäristöä mm.käyttämällä kierrätysmateriaaleista  tehtyjä, kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia. Tuotteissa käytämme myös uusiutuvia luonnonmukaisia raaka-aineita.

Pakkauksissa käytämme käytetyistä vesipulloista sekä kierrätyspaperista  tehtyjä materiaaleja. Kulmikas pakkaustyylimme tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavassa muovin määrässä.Pakkaukset vievät kuljetuksessa huomattavasti vähemmän tilaa.

Mitkä ovat sinun valintasi. Tehdään hyvää yhdessä <3

Kapaaja Katjan kokemukset sarjasta:

Tuotesarjan disain on hyvin tyylikäs, mutta myös hyvin käytännöllinen. Tuotteen saa käytettyä viimeiseen pisaraan asti, mutta pullo näyttää söpöltä suihkukaapissa. Tuotesarjassa on miellyttävä tuoksu ja ne tuovat elinvoimaa sekä kiiltoa hiuksille. 

Minulla oli kokeilussa Hydrate sarjasta shampoo ja hoitoaine. Nämä tuotteet sisältävät paljon vitamiineja ja taltuttaa minun hallitsemattoman pörrön siloittamalla ja kosteuttamalla hiuksia. Lopputulos on terveemmät ja kiiltävämmät hiukset. Voin todellakin suositella. 🙂

Minulta ei vielä löydy kaikki tuoteperheen tuotteet, mutta liikkeestämme löydät kuvaston. Jos etsit jotain tiettyä, saan sen myös tilattua sinulle.

-Katja-