Kauneuspalvelut

Kauneuspalvelut2019-07-16T17:55:00+03:00

Jalkahoitaja ja Kosmetologi

Jenni tarjoaa meillä jalkahoidot ja kosmetologin palvelut ammattitaidolla. Alhaalta näet laajan valikoiman ja hinnaston hoidoista.

-Tervetuloa nauttimaan elämän pienistä nautinnollisista hetkistä-

Ripset ja kynnet 

Katja tekee meillä laadukkaita geelilakkauksia ja rakennekynsiä.

Geelilakka on omalle kynnelle levitettävä lakka, joka kovetetaan UV-uunissa. Geelilakka ei ole yhtä vahva kun rakennegeeli, eikä sillä saa lisäpituutta omiin kynsiin. Geelilakka on kuitenkin hyvin hellävarainen ja suojaa omaa kynttä katkeamiselta. Geelilakkaus pysyy hyvänä noin 3-4 viikkoa.

Rakennegeeli (rakennekynnet) on UV-aktiivinen geeli joka kovettuu kynnen pintaan. Rakenne on hyvin vahva ja kestää kovaakin kulutusta. Näin saadaan myös tehtyä lisää pituutta omaan kynteen. Rakennekynnet huolletaan/poistetaan ainoastaan viilaamalla tai rakennekynsiin tarkoitetulla kynsiporalla. Rakennekynnet pysyvät hyvinä noin 4-6 viikkoa.

Nyt on sinun vuorosi loistaa! <3

Palvelumme sisältävät 24% arvolisäveron ja varattu aika on peruutettava 24 h ennen ajankohtaa, jos aikaa ei peruuteta meillä on oikeus periä 50% varatun palvelun hinnasta.

Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito 60min -65€
*puhdistus, kuorinta, tehoampulli, naamio, kevyt niska ja hartijahieronta, loppuvoide.

Puhdistava kasvohoito 60min. – 65,00€
*puhdistus, kuorinta, höyrytys,mekaaninen puhdistus(max20min.), tehoampulli,naamio, kevyt niska- ja hieronta, loppuvoide.

Nuoren ihon hoito 60min. – 52,00€
*puhdistus, kuorinta, höyrytys jos tarpeen, mekaaninen puhdistus(max.20min.), naamio, loppuvoide.

Kaikkiin kasvohoitoihin varattavissa lisäpalveluna:

-Kulmien ja ripsien värjäys 20,00€

-Ripsien tai kulmien värjäys 14,00€

-Pidennetty kasvojen/decolte hieronta 15,00€

-Kevyt päivämeikki hoidon jälkeen 10min. 5,00€

-Minimanikyyri 20,00€

-Mekaaninen puhdistus 15min. 15,00€

-Timanttikuorinta 15min. 15€

Voit varata minkä tahansa 60min kestävän kasvohoidon, paikanpäällä katsotaan vielä hoidon tarve.

Laitekasvohoidot

Timanttikuorinta 70min. -72,00€- *puhdistus, kuorinta laitteella, tarvittaessa mekaaninen puhdistus (max.20min.), tehoampulli, naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Ultraäänipuhdistus 70min. -72,00€- *puhdistus, kuorinta laitteella, tarvittaessa mekaaninen puhdistus (max.20min.) tehoampullin imeytys laitteella, naamio, kevyt niska- ja  hartijahieronta, loppuvoide.

Täydellinen kasvohoito 70min. -82,00€ *puhdistus, kuorinta laitteella (UÄ/timantti), tehoampulli, kiinteyttävä laitehoito (RF), naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Kosteuttava/kiinteyttävä kasvohoito 70min. -72,00€/4x sarjakortti 280€– *puhdistus, kuorinta, tehoampulli, laitehoito ultrasoundilla, naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Kiinteyttävä kasvohoito 70min. -72,00€/ 4x sarjakortti 280€- *puhdistus, kuorinta, tehoampulli, laitehoito RadioFrekvenssillä, naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Mikroneulaushoito

Hoito sopii sinulle joka haluat uudistaa ihoa pintaa syvemmältä. Hoidossa saadaan ihon oma kollaageenin tuotanto käyntiin. Hoidon tarkoitus on tasoittaa arpia (myös raskausarvet), juonteet madaltuu, veltostunut iho kiinteytyy, pigmenttivirheet tasoittuu, auttaa rasvaiselle ja akneiholle, myös hiustenlähtöön . Tulokset alkavat näkyä vasta 4 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta ja tulokset paranee sarjahoitoa edetessä. Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, neulaus, steriiliampulli, korjaava naamio ja hoitovoiteet. 

-Kertahoito 120€, sarjahoidon kertahinta 100€-

Hoidon jälkeen

-Pese ihoalue aikaisintaan 8h hoidon jälkeen, älä koskettele hoidettua aluetta väh. 6 tuntiin. -Vältä saunaa, uimista, kylpyä, infrapunasaunaa ja raskasta liikuntaa 48h hoidosta. -Lisää vedenjuomista hoitopäivänä ja jatka runsaan veden juontia ainakin viikon ajan ja syö lisänä C-vitamiinia joka edistää kollageenin muodostumista. -Ihon riittävä kosteutus -Vältä suoraa auringonottoa sarjahoidon aikana ja n.1viikkoa viimeisestä hoidosta. -Käytä kesällä suojakerroin 50 aurinkovoidetta. -Iho saattaa punoittaa päivän ajan, hilseillä ja kuoria muutaman vuorokauden jälkeen hoidosta. -Paras lopputulos saavutetaan sarjahoitona (4-6kertaa) riippuen iho-ongelmasta.

Hoito ei ole sopiva jos sinulla on jotain näistä: Ihosairaus (Pod,Ruusufinni), tulehdukset, raskaus, imetys, palanut iho, matkalle lähtö 4viikkoa ennen ja 4 viikkoa jälkeen, AIDS, hepatiitti, hiv, täyteaineet(2kk), verenvuototauti, diabetes, omega-3 2viikkoa ennen hoitoa lopetus, arpikeloidi.

Medikaaliset happohoidot

MCCM kuorinnat:
– Stimuloi uudistumista ja solukasvua saaden aikaan terveemmän ja hohtavan ihon
-Hoitaa akneihoa, rasvaista ja epäpuhdasta ihoa, ruusufinniä, pigmenttihäiriöitä,  mustapäitä, juontieta ja ryppyjä
– Vähentää tulehdustiloja, kirkastaa ja uusii ihoa.
– Lisää kollageenin tuotantoa, pintaverenkiertoa ja sarveiskerroksen kiinteyttä
– Mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin

Haluttujen tuloksien saamiseksi kemiallista happokuorintaa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona, 21 päivän välein. Kemiallisen happohoitosarjan jälkeen, voit ylläpitää tuloksia 2-3 kk:n jälkeen viimeisimmästä kemiallisesta happokuorinnasta.

Pinnallinet happohoito -90€-

-Maitohappo 10%, Allantoiini 1% ja Arginiini 20%. Kuiva iho, joka tarvitsee ravitsevuutta ja uudistusta

Tuhkimohoito -90€-

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, esikäsittely, pinnallinen happohoito, steriiliampulli, korjaava naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide. Täydellinen hoito viikkoa ennen tärkeää juhlapäivää.

Kuningatarhoito -130€-

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, esikäsittely, pinnallinen happohoito, steriili ampulli, korjaava naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, kiinteyttävä Rf-laitehoito, loppuvoide. Täydellinen hoito viikkoa ennen tärkeää juhlapäivää.

Keskisyvä happohoito -100€- Sarjahoidoista -10%

– Atselaiinihappo. Lievä akne, suunympärysihottuma, pigmenttihäiriöt, ruusufinni.

Syvä happohoito -110€- Sarjahoidoista -10%

– Mantelihappohappo. Rasvainen iho, akneiho, aknearvet, valovanhentunut iho, rypyt, maksaläiskät.

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, esikäsittely, happokuorinta, steriiliampulli, korjaava naamio, kevyt niska- ja hartijahieronta, loppuvoide.

Happohoitojen vaikutukset:

Hoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja tuotteiden tehokkuus voimistuu. Kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu. Talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee, kollageenin muodostus nopeutuu jolloin kimmoisuus paranee ja juonteet tasoittuu. Pigmenttihäiriöt vaalenevat (paitsi hormonaaliset).

Happohoitoa ei voi tehdä jos sinulla on jokin seuraavista: Rikkinäinen iho, herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2päivää ennen hoitoa), Roaccutan- kuuri (6kk varoaika), raskauden aikana. 

Happohoidon jälkeinen parantuinen (Ei koske tuhkimohoitoa eikä kuningatarhoitoa): Kemiallisen happokuorinnan jälkeisenä päivänä iho voi olla turvonnut ja punoittava. Toisena hapotuksen jälkeisenä päivänä ihosta voi tulla rusehtava ja kuolleen ihosolukon kuoriutuinen alkaa tavallisesti suun- ja nenänympärysiholta, kestäen 2-3päivää. Ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen on tärkeää kuorinnan jälkeen. Kotihoitotuotteeksi suositellaan ampullikuuria ja tehokosteuttaa naamiota.

Happohoidon jälkeen ei saa: Ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa 4vko, suositellaan käytettävän 50 aurinkosuojakerrointa. Käyttää muita kuin suositeltuja ihonhoitotuotteita. Saunoa, uida, harrastaa hikiliikuntaa, poistaa ihokarvoja hapotetulta alueelta 48tuntiin happohoidosta.

Jalkahoidot

-Perus jalkahoito 60min. -55€-  *Kylvetys, ihon hoito (kovettumat, känsät, kuivuus), kynsien hoito (kynnen ohennus jos tarpeen, lyhennys, viilaus, kynsinauhat), lakkaus, loppuvoide.

-Relax jalkahoito 60min. -50,00€-  *Kylvetys magnesiumrakeilla, kuorinta, lakkaus, naamio, hieronta hierontakynttilällä 30min.

-Täydellinen jalkahoito 90min. -65,00€- *Kylvetys, kuorinta, ihon hoito (kovettumat, känsät, kuivuus), kynsien hoito (kynnen ohennus jos tarpeen, lyhennys, viilaus, kynsinauhat), lakkaus, naamio, hieronta 15min., loppuvoide.

-Täydellinen jalkahoito 105min. -75,00€- *Kylvetys, kuorinta, ihon hoito (kovettumat, känsät, kuivuus), kynsien hoito (kynnen ohennus jos tarpeen, lyhennys, viilaus, kynsinauhat), lakkaus, naamio, hieronta 30min., loppuvoide.

-Kynsien hoito 30min. -35,00€- *Kylvetys, kynnen ohennus jos tarpeen, lyhennys, viilaus, kynsinauhat, lakkaus, kynsinauhaöljy.

-Ortoosin valmistus -15,00-45,00€- *Ortoosi on massasta valmistettu henkilökohtainen tuki varpaiden virheasentojen korjauksessa. Hinta määräytyy massan määrän ja kulutetun ajan mukaan.

-Varpaankynsien kestolakkaus -40,00€-

*Jos haluat kynsien leikkuun ja muotoilun varaa se lisäpalvelusta

Vartalohoidot

Vartalohoidot tehdään RadioFrekvenssillä jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Kun rasvasolut pienenee lämmön ansiosta verenkierto paranee ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu”, kiinteytyy, turvotus häviää joka näkyy myös ympärysmitassa.

*Ihon puhdistus, kuorinta, tehoaine, laitehoito, loppuvoide.

-Kiinteyttävä vartalohoito pakaroille ja reisille tai käsivarsille -70,00€-

sarjahoitoina: 4x 260€, 6x 390€, 8x 520€

-Kiinteyttävä vartalohoito vatsalle tai selälle -70,00€-

Sarjahoitona: 4x 260€, 6x 390€, 8x 520€

-Kiinteyttävä decolte hoito -70,00€- 

Sarjahoitona: 4x 260€, 6x 390€, 8x 520€

Rauhoittava/ Kiinteyttävä mutanaamio 

-Reidet ja pakarat 25,00€

-Reidet tai pakarat 20,00€

-Käsivarret 20,00€

Hieronnat

Kuumakivihieronta rentouttaa lihaskireyttä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kivien lämpö vaikutta jopa 3cm syvyydessä.

Esteenä kuumakivihieronnalle ovat: Tulehdukset esim.flunssa, antibioottikuuri, lihaksen repeämä, jänteen tai nivelsiteen venähdys, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat, ihoinfektiot, tulehdusvaiheessa olevat kihti, nivel – tai lihasreuma, syöpä, sydämentahdistin, verenvuototauti, hoitamaton verenpainetauti, suonikohjut, spastiset halvaukset, krapula.

Kuumakivihieronta koko vartalolle 60min. -65,00€-

Kuumakivihieronta jalkaterät, sääret ja reidet 40min. -50,00€-

Kuumakivihieronta niska, hartijat ja selkä 40min. -50,00€-

Klassinen hieronta -50,00-

Klassinen hieronta kuivaharjauksella: -65,00€-

Kuivaharjauksella poistetaan kuiva iho solukko jonka jälkeen hierotaan hierontaöljyllä mihin voidaan lisätä aromaattisia tippoja esim. virkistävä appelsiini tai rauhoittava laventeli. Klassinen hieronta rentouttaa ja poistaa stressiä.

Käsihoidot

Minimanikyyri -22,00€-

-Käsien desinfiointi, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus, loppuvoide.

Täydellinen käsihoito -50,00€-

-Käsien desinfiointi, kynsien leikkaus ja viilaus, kuorinta, kynsinauhojen hoito, naamio, hieronta, lakkaus ja loppuvoide. 

Sokeroinnit 

Huulet, kulmat, leuka 1alue 10e/ 2aluetta 15€/ 3aluetta 20€

Kainalot 20,00€

Käsirvarret 33,00€

Sääret tai reidet 35,00€

Selkä 45,00€

Bikinirajat 30,00€

Brasilialainen (1.käynti, naiset) 65,00€

Brasilialainen ylläpito 4-5 vko. (naiset) 50,00€

Brasilialainen ylläpito 50,00€ ( käynti 4-5 viikon sisällä)

Sokerointipaketti: Brassi, sääret, kainalot 95,00€

Sokerointipaketti: Bikini, sääret, kainalot 80,00€

Sokerointipaketti: Sääret, reidet, pakarat 90,00€

Meikkaukset

Päivämeikki -35,00€-

-Päivämeikkiin kuuluu, meikkivoide, peitevärit, poskipuna, puuteri, max. kaksi luomiväriä, kevyt silmien rajaus, ripsiväri, huulipuna tai huulikiilto.

Juhlameikki -55,00€-

-Juhlameikkiin kuuluu hyvä meikin pohjustus, meikkivoide, peitevärit, poskipuna, puuteri, max. neljä luomiväriä, silmien rajaus, ripsiväri, ripsitupsut, huulipuna tai huulikiilto, meikin kiinnityssuihke.

Häämeikki -90,00€-

-Häämeikki sisältää asiakkaan konsultaation, koemeikin ja varsinaisen häämeikin. Häämeikki toteutetaan asikkaan toiveiden mukaisesti.

Ripset ja Kulmat

Ripsien Kestotaivutus sis.väri -60€-

Kulmien ja Ripsien värjäys -29,00€-

Kulmien tai ripsien värjäys -17,00€-

Kulmien muotoilu -10e-

Lisäpalvelut kasvohoidon yhteydessä

Kulmien ja ripsien värjäys -20,00€-

Ripsien tai kulmien värjäys -14,00€-

Pidennetty kasvojen/decolte hieronta -15,00€-

Kevyt päivämeikki kasvohoidon jälkeen 10min. -5,00€-

Minimankyyri -20,00€-

Timanttikuorinta -15,00€-

Lisäpalvelut jalkahoidon yhteydessä

Kulmien ja ripsien värjäys -20,00€-

Kulmien tai ripsien värjäys -14,00€-

Minimanikyyri -20,00€-

Geelilakkaukset

Yhdellä värillä 45,00€

Ranskalainen 48,00€

Extra koristelu +7,00€

Varpaankynnet 40,00€

Huolto

Geelilakanpoisto 25,00€

Geelilakan huolto 48,00€

Rakennekynnet 

Uudet yhdellä värillä 90,00€

Uudet ranskalainen 95,00€

Extrakoristelu +7,00€

Oman kynnen geelaus 65,00€

Huolto

Yhdellä värillä 64,00€

Ranskalainen 69,00€

Yhden kynnen korjaus 7,00€

Ota yhteyttä

AUKIOLO & YHTEYSTIEDOT

Avoinna asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Ota yhteyttä meihin! (jos emme heti vastaa, soitamme sinulle takaisin).
 Ajanvaraus: (03) 223 0065
Näsilinnakatu 15, 33210 Tampere
Sähköposti: katja@hslg.fi
Vastaamme sähköpostiisi mahdollisimman pian 🙂