Pukeutumisneuvonta & Stailaus

Stailauspalvelut2019-01-22T20:46:05+00:00

Hinnasto – löydä oma värimaailmasi

Värianalyysi

Jokaisella ihmisellä on oma värimaailmansa ja siihen vaikuttaa ihon, silmien ja hiusten luonnollinen väri. Oikeat värit saavat ihosi hehkumaan ja näytät hetkessä nuorekkaalta ja freessiltä! Palvelu tehdään värikauluksien avulla, jolla katsomme omia vaatteitasi ja saat kotiisi materiaalia tutkittavaksi. Niin miehet, naiset kuin nuoretkin haluavat näyttää hyvältä.

Hinta: 149€

Vartalosi muotokieli

Palvelussa katsotaan asiakkaan vartalonmuoto, erityispiirteet ja mittasuhteet. Näiden perusteella asiakas saa neuvoja ja vinkkejä juuri hänen vartalolleen sopivista vaatemalleista, kuoseista ja materiaaleista. Palvelussa asiakas saa henkilökohtaisen opastuksen siitä miten korostaa parhaita puoliaan ja häivyttää epäsuotuisia. Arvioimme myös asiakkaan itse tuomia vaatteita.

Hinta: 99€

Tyyli uusiksi

Tunnetko tyylisi vanhentuneeksi tai tylsäksi? Kaipaatko uutta ilmettä ja nousua elämääsi ammattilaisen opastuksella? Käymme yhdessä läpi toiveitasi, päivitämme pukeutumisesi tähän päivään persoonallisuuttasi unohtamatta.

Hinta: 99€

Shoppailukaveri

Olen täydellinen shoppailukaverisi! Vien sinut vaatekauppoihin, jotka kartoitamme etukäteen yhdessä. Keskustelemme toiveistasi ja vaatetarpeistasi. Sopii loistavasti myös lahjakortiksi.

Hinta: 56€/tunti

Stailaus

Palvelu sopii monenlaisille asiakkaille ja moneen eri tilanteeseen. Ota ammattilaisen näkemys vastaan kun haluat toteuttaa itseäsi ja viedä juttua eteenpäin vieläkin loisteliaammin. Sopii esim. kun kyseessä on:

  • Hääpari
  • Esiintyjä/artisti
  • Juhlavieras ja moneen muuhun tilaisuuteen

Hinta tilanteen mukaan.

Pukeutumisneuvontaa juhliisi

Palvelu on tarkoitettu erilaisille ryhmille kuten työporukoille, polttareihin, pikkujouluihin, illanistujaisiin tai vaikkapa syntymäpäiville. Tulen esitelmöimään niistä aiheista mitä asiakas pukeutumisneuvonnalta toivoo. Keskustelemme asiakkaan kanssa tapahtuman sisällöstä ja sen kestosta. Tilaa mielenkiintoinen kaikkia kiinnostava ohjelmanumero juhliisi!

Palvelun hinta ryhmän koon ja keston mukaan.

Yksilöllinen vaatekaapin perusta

Oletko kyllästynyt turhaan kuluttamiseen? Toivoisitko vaatekaappiisi varmoja, laadukkaita valintoja? Voisiko työpukeutumisesi olla vaivatonta ja selkeää? Tämä palvelu on yksilöllisesti asiakkaalle laadittu peruspuvusto joka sisältää noin 12 hänelle suunniteltua vaatekappaletta ja asustetta joita on helppo ja vaivaton yhdistellä keskenään. Palvelu alkaa alkukartoituksella jossa asiakkaalle tehdään väri-, vartalo- ja tyylianalyysi. Keskustelemme asiakkaan elämäntyylistä, mieltymyksistä ja toiveista. Näiden pohjalta toteutamme puvuston joka toimii niin asiakkaan arjessa, juhlassa kuin työelämässäkin. Puvusto on laadukkaasti suunniteltu ja kestää aikaa. Asiakkaan jo olemassa olevat vaatteet otetaan huomioon ja niitä muodistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Hinta: 389€

Muotinäytös

Muotinäytöksen järjestäminen. Huolehdin kaikki muotinäytökseen liittyvät asiat, kuten näytöspaikka, valot, juontaja, musiikki, mallit, koreografia, stailaus, meikit, hiukset, vaatteet, turvallisuus, lavasteet, ohjelmanumerot, mainostaminen jne. Olen apunasi ideoinnissa, järjestelyissä, suunnittelussa ja toteuttamisessa. Voin olla mukana vain tietyssä osassa tai voin järjestää muotinäytöksen täysin ilman sinun panostasi jos niin haluat.

Palvelun hinnat vaihtelevat tehtävien mukaan.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä

AUKIOLO & YHTEYSTIEDOT

Avoinna asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Ota yhteyttä meihin! (jos emme heti vastaa, soitamme sinulle takaisin).
Näsilinnankadun ajanvaraus: 03-223 0065
Tammelan ajanvaraus: 040 041 4518
Keskusta: Näsilinnankatu 15, 33210 Tampere
Tammela: Tammelan puistokatu 24,  33100 Tampere
Sähköposti: katja@hslg.fi
Vastaamme sähköpostiisi mahdollisimman pian 🙂